Dobra, wiecie z poprzedniego posta:
Platforma: PSP/GB
Jutro dokończe okładke, wy róbcie gre
//Poprawione błędy ort. - Arnon

W czym robić tą grę? Polecam Unity3D. Aha i jeszcze jedno. Czemu platforma, to nie PC/Mac??? Po co ci gra na PSP i GB? Nie wszyscy to mają (ja akurat mam PSP ale nie przerobione więc odpada).
PS. Nie sądzicie, że najlepsza gra to byłby jakiś mulitplayer, każdy miałby jakąś broń i coś robił Ja umiem zrobić multipayer w Unity3D jakby co.

ok, w 3D zrobimy, dobra ja się zajme okładką, jak sobie ją wyobrażacie ?

P4F Adventures

Hmm.. a tak w ogóle to do jakiego gatunku ma sie zaliczać ta gra ? Ja jestem za tym coś jak S.T.A.L.K.E.R. połączone RPG z FPS .
P.S. Popieram arnona ja mam tylko GBA więc nie potrzebnie jest robić na psp/gb, PC/Mac ewentualnie Linuks (choć ja do tego ręki nie przyłoże).

Hoguzzos napisał:
Hmm.. a tak w ogóle to do jakiego gatunku ma sie zaliczać ta gra ? Ja jestem za tym coś jak S.T.A.L.K.E.R. połączone RPG z FPS .
P.S. Popieram arnona ja mam tylko GBA więc nie potrzebnie jest robić na psp/gb, PC/Mac ewentualnie Linuks (choć ja do tego ręki nie przyłoże).
Spoczko na Linucha też zrobię
PS. już zrobiłem CAŁY multiplayer i mały teren, jeszcze muszę przyszlifować tą grę
Hoguzzos napisał:
@up Mam dwie prośby.
1.Prosze cie zrób żeby chociaż była troche grywalna.
2.Ja chce mieć shotguna z 4 lufami !
ja się kurwa cały dzień męczyłem, żeby zrobić funkcję multiplayer - chyba 1000 skryptów zrobiłem, terenu jeszcze za bardzo nie zrobiłem.

ja chce myć coś na styl maga z młotkiem
Młotek niech bije 40-75
a i chce mieć umiętność leczenia